Kjøpe Riktig Smykkeguide

Det finnes mange forskjellige typer smykker for enhver stil. Det er sikkert noen smykker som passer deg. Les disse tipsene for å lære mer om hva slags smykker som passer for deg, og hva som passer best med din livsstil, vaner og omsorgsnivå du ønsker å ta.

Vær forsiktig med å lagre alle smykkene dine sammen. For best resultat, skille forskjellige stykker i forskjellige bokser, rom eller kroker. Ikke bare boks alle brikkene sammen i en haug. Dette kan skade skjøre og fine stykker, sammen med sterkt sammenflettede halskjeder med andre stykker.

Ikke kjøp smykker fra forhandlere i Kina. Dette landet er beryktet for å selge falske edelstener og metallsmykker. Ofte er smykkene som annonseres som sterlingsølv med ekte turkis, bare et metallstykke sprayet i sølv, og turkisen er en falsk plastbit. Slike leverandører godtar kanskje retur, men bryet med å sende det tilbake for egen kostnad er vanligvis ikke verdt det. Vær oppmerksom på svindel som dette.

Smykker er ofte veldig vanskelig å kjøpe for en venn eller en kjær fordi det er like mange forskjellige stiler og typer smykker som det er folk som kan bruke dem. Armbånd er en flott løsning for mange, og er tilgjengelige i et stort utvalg av stiler laget for de fineste anledninger til uformell hverdagsbruk. Vanlige sølv- og gullarmbånd er en stift for de fleste kvinner, men sjarm eller armbånd med glidende perler gir kjøperen og brukeren muligheten til å tilpasse armbåndet helt, samt gi presentatøren en rekke ekstra gaver å gi i fremtid med kjøp av flere sjarm eller perler.

Kombiner gull- og sølvsmykkene dine. Det som pleide å være «så ikke på moten» regnes nå som moderne og elegant. Gulløreringer kan brukes med et sølvkjede, eller du kan til og med parre gull- og sølvringer på den ene hånden. Fargekombinasjonen passer bra til ethvert antrekk også.

Når du kjøper smykker, kan det være lurt å vurdere lab-laget steiner. Edelstener laget i et laboratorium kan være like vakre som naturlige edelstener, men de er ofte billigere. Du kan kanskje kjøpe en mye større lab-laget stein til samme pris som en mindre naturstein. Hvis du har etiske bekymringer, er lab-laget definitivt veien å gå.

Når du lager smykker, er bivoks et fantastisk produkt å bruke for å temme krusete garn. Bare gni litt på garnet, så får du et jevnt utseende på kort tid. Perlene dine fortsetter lettere og stykket ditt får et mer elegant, profesjonelt laget utseende.

For å sikre at smykkene dine alltid ser passende ut, bør du vurdere anledningen før du velger stykker. Hvis du er på jobb, er det best å unngå chokere og øreringer. Perler er veldig allsidige, men er ikke ideelle for et veldig uformelt miljø. Hvis du bruker smykker som er ideelle for anledningen, kan du ikke se ut av sted.

Som du kan se, er det mange forskjellige typer smykker som er lett tilgjengelige for alle. Bruk disse tipsene for å velge den rette kombinasjonen av materialer, stil og pris som passer for deg. Smykker er lettere å ta vare på enn man skulle tro – finn det perfekte stykket, og bruk det ofte.