Smykker: Insider Tips Og Triks Du Trenger Å Vite

Det er ikke alltid lett å oppdage den beste smykkekunnskapen og bruke den i livet ditt. Dette er mye informasjon der ute, og å bruke det hele kan virke meningsløst. Heldigvis har vi fulgt de beste tipsene der ute for å gjøre livet ditt enklere.

Bruk et egg til å antikke smykker i sterlingsølv. Bare kok egget, hakk det opp og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine skifte farger, og så kan du polere dem til et vakkert antikk utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når det blandes med sterlingsølv.

Hold sølvsmykkene dine ubesmettede og rene. Brikkene dine ser ikke bra ut når de er skitne. Du kan rengjøre dem hjemme med tannkrem eller natron. Skrubb lett med tannkremen eller sug i natron over natten. Du vil våkne om morgenen for å rengjøre skinnende sølv.

Sørg alltid for at du kjøper smykker etter at du er utdannet i faget. For eksempel, ikke gå for å kjøpe en diamant uten å først utdanne deg om detaljene til diamanter. En forhandler kan prøve å selge deg noe som ikke er verdt hans pris, basert på din uvitenhet. Hvis du er godt informert, kan du ikke bli hetteglasset.

Når du selger smykker på nettet, må du være sikker på at du merker deg selv. Du vil skape en unik identitet for å skille deg fra konkurrentene dine for å holde forbrukerne til deg. En måte du kan gjøre dette på er å innlemme en unik funksjon i stykket, emballasjen eller presentasjonen.

Du bør overraske en kvinne med smykker uten at det er høytid. Mange kvinner elsker å få smykker i gave, men å få en gave bare fordi fyren deres vil at de skal ha det, er 1000 ganger bedre. Det vil vise dem at du bryr deg om dem og vil vise dem at du elsker dem hver dag og ikke bare på høytider.

Hvis du har lidd gjennom hudirritasjon fra et smykke, vil du se etter fremtidige stykker som er beskrevet som allergivenlige eller nikkelfrie. Andre alternativer i smykker som er mindre tilbøyelige til å forårsake følsomhet, er laget av titan eller kirurgisk rustfritt stål. Alternativer er tilgjengelige for å holde deg på moten.

Når du kjøper turkis smykker, må du sørge for at du får den virkelige tingen. Noen av tingene du kan se etter er at fargen er jevn gjennom hele tiden, og at steinen har en tendens mot mer ugjennomsiktig enn klar. Også tilstedeværelsen av vener eller flekker, alt fra hvitt til svart, er en god indikasjon på en ekte turkis i stedet for en falsk. Viktigst, kjøp fra en anerkjent forhandler og be om skriftlig godkjenning av verdien. Dessverre, med alle forbedringene gjort for falske turkise steiner, er det noen ganger vanskelig å fortelle den virkelige tingen fra en imitasjon.

For å ta gode smykkevalg, må du virkelig lære deg alt fra verdi til kvalitet til pleie. Takket være informasjonen i denne artikkelen kan du enkelt bruke smykker til din fordel. Du kan bruke rådene du har lest i denne artikkelen for å hjelpe deg med å oppnå suksess med smykker.

Hvordan Kjøpe Smykker Av Høy Kvalitet?